Feed on
Posts
Comments

logo_palestina_cor_fons_blancPresentació del Tribunal Russell sobre Palestina, al Fòrum Social Català 2010. Diumenge 31 de gener, a les 10h

La Coordinadora d’Entitats Amb Palestina al Cor us convida a participar a la presentació del Tribunal Russell sobre Palestina, que es realitzarà el proper diumenge 31 de gener, a les 10’00h, a l’aula 0.3 de la UB de Plaça Universitat, en el marc del Fòrum Social Català.

El Tribunal Russell sobre Palestina és una iniciativa de la societat civil internacional que, recuperant l’esperit de l’històric Tribunal Russell sobre Vietnam que es va realitzar l’any 1967, busca jutjar les violacions del dret internacional de les quals és víctima la població palestina i que la priven de tenir un estat sobirà. Tot i que les seves resolucions no són vinculants, la tasca del Tribunal es basa en la legislació internacional i compta amb la participació d’experts i juristes de renom mundial. La primera sessió tindrà lloc a Barcelona els dies 1, 2 i 3 de març a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB), i es centrarà en la complicitat de la Unió Europea en l’incompliment de les resolucions sobre Palestina.

La presentació al FSCat comptarà amb la presència de:
Sabrina Senouci, membre del Comitè Internacional d’Organització
Giorgio Mosangini, membre del Comitè Organitzador del Tribunal Russell a Barcelona
David Bondia, coordinador del Comitè d’Experts a Catalunya i Espanya

Us animem a participar-hi!

Cordialment,

Coordinadora d’Entitats Amb Palestina al Cor

logo_palestina_cor_fons_blancPresentación del Tribunal Russell sobre Palestina en el Fòrum Social Català 2010. Domingo 31 de enero, a las 10h

La coordinadora de entidades Amb Palestina al Cor os invita a participar a la presentación del Tribunal Russell sobre Palestina, que se realizará el próximo domingo 31 de enero a las 10’00h, en el aula 0.3 de la UB de Plaça Universitat, en el marco del Fòrum Social Català.

El Tribunal Russell sobre Palestina es una iniciativa de la sociedad civil internacional que, recuperando el espíritu del histórico Tribunal Russell sobre Vietnam que se realizó el año 1967, busca juzgar las violaciones del derecho internacional de las cuales es víctima la población palestina y que la privan de tener un Estado soberano. Aun cuando sus resoluciones no son vinculantes, la tarea del Tribunal se basa en la legislación internacional y cuenta con la participación de expertos y juristas de renombre mundial. La primera sesión tendrá lugar en Barcelona los días 1, 2 y 3 de marzo en el Ilustre Colegio de Abogados de Barcelona (ICAB), y se centrará en la complicidad de la Unión Europea en el incumplimiento de las resoluciones sobre Palestina.

La presentación en el FSCat contará con la presencia de:
Sabrina Senouci, miembro del Comité Internacional de Organización
Giorgio Mosangini, miembro del Comité Organizador del Tribunal Russell en Barcelona
David Bondia, coordinador del Comité de expertos en Catalunya y España

¡Os animamos a participar!

Cordialmente,

Coordinadora d’Entitats Amb Palestina al Cor

Comments are closed.