Feed on
Posts
Comments

Dilluns 8 de febrer a les 19:00h a l’Espai Jove La Fontana

Els dies 1, 2 i 3 de març tindrà lloc a Barcelona la primera sessió del Tribunal Russell sobre Palestina. Es tracta d’una iniciativa de la societat civil internacional que, recuperant l’esperit de l’històric Tribunal Russell sobre Vietnam que es va realitzar l’any 1967, busca jutjar les violacions del dret internacional de les quals és víctima la població palestina i que la priven de tenir un estat sobirà. Tot i que les seves resolucions no són vinculants, la tasca del Tribunal es basa en la legislació internacional i compta amb la participació d’experts i juristes de renom mundial. Aquesta sessió, que es celebrarà al Paranimf de la Universitat de Barcelona, es centrarà en la complicitat de la Unió Europea en l’incompliment de les resolucions sobre Palestina.

Per tal de fer possible tal esdeveniment s’ha creat el Comitè Organitzador del Tribunal Russell sobre Palestina a Barcelona, el qual necessita la suma de més esforços per a la realització de diverses tasques abans i durant les sessions del Tribunal: tasques logístiques, de traducció, gestió de documentació…

És per aquest motiu que us convoquem el proper dilluns 8 de febrer a les 19:00h a l’Espai Jove La Fontana, on es contextualitzarà el Tribunal Russell, es farà un resum de la situació actual i es formaran diverses comissions de treball.

Us hi esperem!

Coordinadora d’Entitats Amb Palestina al Cor
Comitè Organitzador del Tribunal Russell sobre Palestina a Barcelona

Lunes 8 de febrero a las 19:00h en el Espai Jove La Fontana

Los días 1, 2 y 3 de marzo tendrá lugar en Barcelona la primera sesión del Tribunal Russell sobre Palestina. Se trata de una iniciativa de la sociedad civil internacional que, recuperando el espíritu del histórico Tribunal Russell sobre Vietnam que se realizó en el año 1967, busca juzgar las violaciones del derecho internacional de las cuales es víctima la población palestina y que la privan de tener un Estado soberano. Aun cuando sus resoluciones no son vinculantes, la tarea del Tribunal se basa en la legislación internacional y cuenta con la participación de expertos y juristas de renombre mundial. Esta sesión, que se celebrará en el Paraninfo de la Universitat de Barcelona, se centrará en la complicidad de la Unión Europea en el incumplimiento de las resoluciones sobre Palestina.

Para hacer posible este evento, se ha creado el Comité Organizador del Tribunal Russell sobre Palestina en Barcelona, el cual necesita la suma de más esfuerzos para la realización de varias tareas antes y durante las sesiones del Tribunal: tareas logísticas, de traducción, gestión de documentación…

Por este motivo, os convocamos el próximo lunes 8 de febrero a las 19:00h en el Espai Jove La Fontana, donde se contextualizará el Tribunal Russell, se hará un resumen de la situación actual y se formarán varias comisiones de trabajo.

¡Os esperamos!

Coordinadora d’Entitats Amb Palestina al Cor
Comité Organizador del Tribunal Russell sobre Palestina a Barcelona

Comments are closed.