Feed on
Posts
Comments

El Tribunal Russell sobre Palestina sorgeix arran de la crida de Ken Coates (president de la Fundació Bertrand Russell), Nurit Peled (israelí, premi Sajárov per la llibertat d’expressió 2001) i Leila Shahid (delegada de Palestina davant de la Unió Europea).

El Tribunal Russell sobre Palestina està impulsat a Catalunya i Espanya per la coordinadora d’entitats Amb Palestina al Cor, que reuneix la majoria d’organitzacions catalanes que treballen activament per a la defensa dels drets humans i de la legalitat internacional a Palestina.

Amb Palestina al Cor està formada per les entitats següents: ACSUR-Las Segovias, Alliance for Freedom and Dignity, Asecop, Associació Catalana per la Pau, CIEMEN, Comunitat Palestina de Catalunya, Institut de Drets Humans de Catalunya, Moviment per la Pau, Sodepau, Nexes, Nova – Centre per a la Innovació Social, Servei Civil Internacional (SCI), Xarxa d’Enllaç amb Palestina, Fundació Nous Horitzons i Consell de la Joventut de Barcelona (CJB).

La sessió a Barcelona del Tribunal Russell sobre Palestina té el suport de:


LOGO COOPERACIO COLOR

El establecimiento del TRP surge a raíz de un llamamiento de Ken Coates (presidente de la Fundación Bertrand Russell), Nurit Peled (israelí, premio Sajárov por la libertad de expresión 2001) y Leila Shahid (delegada de Palestina ante la Unión Europea).

El Tribunal Russell sobre Palestina está impulsado en Catalunya y España por la coordinadora de entidades Amb Palestina al Cor, que reúne a la mayoría de organizaciones catalanas que trabajan activamente para la defensa de los derechos humanos y de la legalidad internacional en Palestina.

Amb Palestina al Cor está formada por las siguientes organizaciones: ACSUR-Las Segovias, Alliance for Freedom and Dignity, Asecop, Associació Catalana per la Pau, CIEMEN, Comunitat Palestina de Catalunya, Institut de Drets Humans de Catalunya, Moviment per la Pau, Sodepau, Nexes, Nova – Centre per a la Innovació Social, Servicio Civil Internacional (SCI), Xarxa d’Enllaç amb Palestina, Fundació Nous Horitzons y Consell de la Joventut de Barcelona (CJB).

La sesión en Barcelona del Tribunal Russell sobre Palestina cuenta con el apoyo de:


LOGO COOPERACIO COLOR

Comments are closed.