Feed on
Posts
Comments

El Tribunal Russell sobre Palestina està concebut com una iniciativa descentralitzada que es celebrarà en diverses sessions i en diferents ciutats entre el 2010 i el 2012. De moment, es preveuen sessions a Londres, Nova York i Sud-àfrica.

La primera sessió internacional del Tribunal Russell sobre Palestina es celebrarà a Barcelona els dies 1, 2 i 3 de març del 2010, a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB), i analitzarà les complicitats de la Unió Europea i els seus Estats membre en les violacions de la legalitat internacional a Israel i Palestina.

El Tribunal Russell sobre Palestina está concebido como una iniciativa descentralizada que se celebrará en varias sesiones y en distintas ciudades entre 2010 y 2012. De momento, se prevén sesiones en Londres, Nueva York y Sudáfrica.

La primera sesión internacional del Tribunal Russell sobre Palestina se celebrará en Barcelona los días 1, 2 y 3 de marzo de 2010, en el Ilustre Colegio de Abogados de Barcelona (ICAB), y analizará las complicidades de la Unión Europea y sus Estados miembro en las violaciones de la legalidad internacional en Israel y Palestina.

Comments are closed.